JENA OG KATJA ER VERDENSMESTRE!!

logo2015 150

HELLERUP SEJLKLUB

Reception i gården tirsdag d. 5/9 kl 17:00

080vm0917 RicardoPinto

Foto: Ricardo Pinto

Som den første danske kvindeduo nogensinde har Hellerup-sejlerne Jena Mai Hansen og  Katja Salskov Iversen i går den 2. september vundet VM-guld i 49erFX.

Det skete i Matasinhos, Porto i Portugal efter en sikker og imponerende præstation af Jena og Katja, der fra starten af stævnet lå i front og dermed viste deres styrke efter hård træning over sommeren.

Stort tillykke til vores OL-bronzevindere fra Rio Team Jena & Katja med deres nyvundne verdensmesterskab. Vi er alle i klubben stolte over jer. I er med til at gøre Hellerup Sejlklub til Danmarks foretrukne sejlklub.

Hellerup Sejlklub vil gerne fejre OL pigerne og verdensmestrene team Jena & katja med en reception tirsdag den 5. september kl 17.00 i gården Paul Elvstrøms Plads 1

Vel mødt

Marie Dela Johnsen