Hjælpere til kapsejladser i HS.

Kære HS-medlemmer.

Hellerup Sejlklub afholder indtil flere kapsejladser i løbet af eftersommeren og efteråret. Især 4 planlagte kapsejladser mangler vi hjælp til at afholde.

Det drejer sig om:

Melges 24 Danmarksmesterskab, 18.-20. august

Knarr IKC-udtagelse, 26.-27. august

606 og Ynglinge Danmarksmesterskaber, 30. september – 1. oktober

29er, 49er, 49erFX og Nacra 17 Danmarksmesterskaber, 7.-8. oktober.

Til alle 4 stævner har vi baneledere, og til Melges 24 og Skiff/Nacra 17 DM har vi protestformand. Derudover har vi én hjælper registreret til det sidste stævne. Vi har brug for hjælpere til dommerbåd, mærkebåde, protestbehandling, samt landaktiviteter som registrering af deltagere, resultatbehandling, dokumentindsamling til protestbehandling, hjælp til morgenmad/frokost samt hjælp til servering af pølser og moleøl. Hvis der skal afholdes middage i forbindelse med stævnerne, kan vi også få brug for hjælp til organisering af dette.

Som hjælper får du muligheden for at være en del af et fællesskabs med afvikling af stævner, vind i håret, smil og masser af timer på vandet og så er der fuld forplejning på den/ de dage du hjælper til - Du får morgenmad, frokost, pølser, øl, og hvis der serveres middag, får du selvfølgelig også middag.

Vi ser frem til din hjælp. Den vil være guld værd!