Velkommen til Aftenmatch i 606 – 2017

Kan man ikke lige huske hvilken båd man skal bekræfte, så klik på ”606 aftenmatch fordeling” for at se oversigten.

Bekræftelse af tildelt båd sker via linket ”606 aftenmatch reservation”. Man kan så vælge båd, dato og sætte status til ”Reserveret iht. fordeling”. (Og ved man at man ikke kan deltage, kan bådens status sættes til ”Ledig”.)

OBS: Man kan kun reservere både til den nærmest følgende tirsdag!! Systemet viser alle forårets aftenmatcher, men man må altså kun reservere til den næste aftenmatch. Reservationer længere frem i tiden bliver slettet!

Under ”606 reservationer” kan man se hvilke både der er reserveret eller meldt ledige. Det er kun nødvendigt at en enkelt fra besætningen reserverer eller melder ledig. Kig derfor gerne på ”606 reservationer” før du reserverer.

Både, som ikke er reserveret søndag kl. 24, kan reserveres af andre efter først-til-mølle princippet ved at gøre som ovenfor og sætte status til ”Ledig båd reserveret”.

Hvis en besætning er klar over at de ikke kan sejle en uge, så meld ud så snart I ved at I er forhindret. Det er møgærgerligt hvis en båd ikke bliver brugt, når der er så stort pres på dem.

Sejladsbestemmelser findes på siden Kapsejlads -> Aftenmatch. Det er en rigtig god ide at have dem med på vandet, så man kan holde styr på signalerne fra dommerbåden.

Dommer og dommerhjælp. 606-sejlerne skal stille med en fuld besætning på dommerbåden til hver aftenmatch, så en besætning er udpeget til dommer og en anden til dommerhjælp hver tirsdag, men da antallet af besætninger er så lavt i år, bliver der ikke nogen dommerhjælp-besætning. Fordelingsudvalget vil skaffe dommer assistance, til de mindre rutinerede besætninger.

Hvis man har tvingende grunde til at melde fra, så er man selv ansvarlig for at skaffe en afløser!!

God vind!
Fordelingsudvalget/ Niels Kjøng – Bjørn Anker Møller