Tilmelding til Aftenmatch i 606’erne i foråret 2018

IMG 0788  MGL9253 IMG 5288

Tilmelding til Aftenmatch i 606’erne i foråret 2018.

Nu er det blevet tid til at melde sig til tirsdagsmatcherne i foråret. Tilmeldingslisten er opslået i klubhuset og nedtages 25. april kl. 20. Første aftenmatch er tirsdag den 1. maj.

Man kan kun tilmelde sig ved at skrive sig på listen og samtidig krydse af, hvilke tirsdage man ønsker at være med. Ønsker man at tilmelde en besætning samlet, markerer man det. E-mail kan desværre ikke bruges - beklager!

Betingelserne er velkendte for dem, der har været med før, men her en kort gentagelse: Ved bådfordelingen, som foretages af SeniorBådsUdvalgets Fordelingsudvalg, gives prioritet til dem, der har påtaget sig arbejdsopgaver i klubben, fx som bådsmand.

Gebyret for deltagelse - som er et "internt" S-606 gebyr fastlagt af SBU - er 150 kr pr næse. I år vil det kun være muligt at indbetale via netbank på reg. nr 0111 konto 8303 003 683.

Sidste rettidige indbetalingsdag vil være 25. april.

Fordelingsudvalget kigger på kontoen før bådfordelingen laves. De personer, der ikke fremgår af kontoen, kommer ikke med på bådfordelingen. Bådfordelingen vil blive offentliggjort senest søndag den 29. april kl 16. Vi vil sætte opslag op i HS samt på HS’ hjemmeside.

606-sejlerne skal ligesom tidligere stille med dommerhjælp hver tirsdag, så alle må være forberedt på at stille op nogle tirsdage på dommerbåden. Uden dommere ingen aftenmatch!

Fordelingsudvalget

Niels Kjøng / Bjørn Anker-Møller