Medlemskategorier

Som medlemmer i en af klubbens nedennævnte grupper kan optages såvel damer som herrer, der opfylder de til enhver tid gældende betingelser for medlemskab i en forening under Danmarks Idræts-Forbund.

GruppeBeskrivelse
A Aktive medlemmer

Herunder kan optages aktive medlemmer der er fyldt 18 år, som ikke er omfattet af gruppe B. Ved indmeldelse betales indmeldelsesgebyr, der udgør 50 % af kontingentet.

Medlemmer i gruppe A, der er fyldt 65 år, samt aktive medlemmer, der har bopæl med postnummer 5000 og derover eller bor på Færøerne, Bornholm eller i Grønland samt i udlandet, betaler 50 % af kontingentet for gruppe A, men ikke indmeldelsesgebyr.

Ægtefælle/samlever til et aktivt medlem betaler 50 % af kontingentet for gruppe A, men ikke indmeldelsesgebyr.
Medlemmer, der i forvejen er medlem af en sejlklub under Dansk Sejlunion, kan efter ansøgning optages som medlem for et år af gangen og betaler 50 % af kontingentet for gruppe A, men ikke indmeldelsesgebyr.

Juniormedlemmer

Herunder kan optages unge under 18 år. De kan forblive i afdelingen til udgangen af det regnskabsår, i hvilket de fylder 25 år. Ved indmeldelse såvel ved overgang til anden afdeling betales intet indmeldelsesgebyr.

Søskende til et juniormedlem betaler 50 % af kontingentet for juniormedlemmer.

Medlemmer af juniorafdelingen er pligtige at rette sig efter det for afdelingen særlige reglement.

C Passive medlemmer

Passive medlemmer kan benytte restaurationsområdet, men kan ikke deltage i klubbens sportslige aktiviteter samt benytte klubbens øvrige faciliteter. Endvidere har passive medlemmer ikke ret til at føre klubbens stander eller deltage i klubbens generalforsamling.Øvrige forhold i henhold til klubbens vedtægter.

Ansøgere skal godkendes af bestyrelsen.

Overførsel til/fra gruppe C foregår ved ansøgning med godkendelse af bestyrelsen. Passive medlemmer betaler 50 % af kontingentet for gruppe A men ikke indmeldelsesgebyr.

Særlige medlemmer

Livsvarige- og æresmedlemmer er kontingentfri, men har i øvrigt samme rettigheder som aktive medlemmer (grp. A).
Medlemmer opnår efter 60 års uafbrudt medlemskab status som livsvarigt medlem.

Erhvervsmedlemmer hvor kontingentet fastsættes af bestyrelsen.