Laser

Hellerup Sejlklub råder over to Laserjoller - "Liva" & "Lily"

Klubbens Lasere kan benyttes af alle klubbens medlemmer for et lille ekstrabeløb årligt. Prøveture kan dog arrangeres.

Laseren er en sjov, simpel og hurtig enmandsjolle! Dette bekræftes også af Laserens oprindelige sejlbogstaver fra 1969 hvor den blev designet: TGIF - "Thanks God It's Friday". Og associationerne til en hurtig tur på vandet i weekenden er helt fortjent! Den er nemlig både simpel og nem at rigge til og sejle, ligesom den kan ligge på taget af en almindelig personbil.

Desuden egner Laseren sig til et bredt spektrum af vægtklasser, idet man kan sætte hele tre forskellige sejl/ rigge på. Den mindste rig er dog ikke så udbredt. Til hver af klubbens to Lasere er der en Laser Radial rig(mellem) og en Laser Standard rig (stor). For sjov og ballades skyld kan man således sejle Laser, ligemeget om man vejer 55kg eller 90kg.

Laserjollen er idag en af verdens mest udbredte kapsejladsjoller og har været på det olympiske program siden 1996 (Laser Standard mænd) og 2008 (Laser Radial kvinder). Også i Danmark eafholdes der massere stævner for både unge og voksne.

Læs mere om laserjollen på Laser-Wikipedia, eller klassens danske interesseklub

For yderligere informationer & instruktion i brug af jollerne, kan du kontakte

Anders Hansen-Hoeck, mobil 4295 5235

bådsmanden