Albin Ballad

Hellerup Sejlklub har i foråret 2005 indkøbt Albin Ballad D975 til brug for Hellerup Sejlklubs medlemmer. Båden er købt for at supplere sejlklubbens undervisningstilbud til medlemmerne, så de nu omfatter undervisning i både i størrelsen fra 8 til 30 fod. Dette er en erkendelse af, at tendenserne hos sejlerne går mod større både.

Hellerup Sejlklubs medlemmer vil således fremover kunne lære at sejle en større båd inden et eventuelt køb af egen båd. Derudover kan båden bruges til tursejlads og til kapsejlads. Det er en forudsætning for at kunne bruge båden, at brugerne deltager i dens vedligeholdelse.

Kontakt

Skriv til Henrik Larsen (rapsejler@yahoo.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller til Jesper Hoffgaard (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) for mere information.

Reservation

Reservationer af Balladen kan foretages på Holdsport af godkendte skippere.