Kapsejladsudvalg

Kapsejladsudvalget har ansvaret for at planlægge og gennemføre sejlklubbens kapsejladser. Kapsejladsudvalget samarbejder også med andre sejlklubber om større fælles stævner.

Det er kapsejladsudvalgets ambition at levere stævner af sportslig høj kvalitet i et godt kammeratligt miljø.

Vi har fokus på at udvikle vores kapsejladsmedhjælpere ved at give dem ansvar, træning og uddannelse.

Hvis du vil give en hånd med ved klubbens stævner, må du meget gerne kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kapsejladsudvalgets medlemmer er:

UdvalgspostMedlemArbejdsopgaver

Ann Filippa Madsen

Formanden har det overordnede ansvar for klubbens kapsejladsaktiviteter og varetager kontakt til bestyrelse, klasseorganisationer og andre sejlklubber.