Kapsejlads i Hellerup Sejlklub

Tilmelding Deltagerliste Resultat
24. april CB66 Forårsstævne CB66 NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
25. april J/70 Forårsstævne J/70 NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
14. - 16. maj Drage Danmarksmesterskab Drage NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
27. - 29. august

E-Jolle

E-Jolle NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
18. - 19. september

29er UDM Rangliste

29er NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
24. - 26. september Star Danmarksmesterskab Star NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
25. - 26. september CB66 Nordisk mesterskab CB66 NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
9. - 10. oktober

Skiff DM 29er, 49er, 49erFX

29er, 49er, 49erFX NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
23. - 24. oktober

Contender - North European Championship

Contender NoR SI Tilmelding Deltagerliste Resultat
26. december Julestævne Alt der kan sejle - - - - -

Se stævner på www.manage2sail.com

Bliv officials ved kapsejladserne

Du og alle andre kan tilmelde jer som official (Læs her om officials) og være med til afviklingen af ovenstående kapsejladser. Som official får man en masse god timer på vandet, lært nogle andre officials at kende, forplejning, en masse solskin, et øget kendskab til kapsejlads, forståelse for vindskift og hvordan en baneledelse håndterer afvikling af kapsejladser på land og vand.

At være med til kapsejladser som officials er derfor sjældent kedeligt. Det gode humør, sejlerglæde og sejlervenner er med til at give dig og alle andre officials oplevelser der mindes og kan læres fra.

I linket nedenfor kan du kommentere hvilke kapsejladser du gerne vil være officials ved og hvilke opgaver du helst vil være med til eller er god til.

Tilmelding til stævner

Se tilmeldte til stævner

Seneste Kapsejladsnyheder

Kapsejlads er en kerneaktivitet i Hellerup Sejlklub. Her er kapsejlere og deres pårørende velkomne. Det fornemmer man både på havnen og i klubhuset, hvor både medlemmer, både og indretning signallerer aktivitet og ambition.

Hellerup Sejlklub ønsker at være kendt for at arrangere kapsejladser af høj sportslig værdi i et godt og afslappet miljø. Vi har landets dygtigste kapsejladsledere og - medhjælpere, et hyggeligt og sejlerfokuseret miljø på havnen og fortræffelige faciliteter i vores klubhus med store omklædningsrum m. sauna, en meget stor hal til sejltørring, reparation og fest, for ikke at nævne sejlklubbens veldrevne restaurant med landets skønneste udsigt.

De fysiske rammer på havnen sætter sine naturlige grænser for vores kapsejladser. Vi har derfor valgt at prioritere kapsejladser for jolle- og kølbådsklasser, som har en god forankring i sejlklubben og blandt vores medlemmer højt. I øjeblikket har vi særlig fokus på følgende:

Jolleklasser: 29er, 49er, OK, Finn og Contender

Kølbådsklasser: Melges 24, CB66, J/70, Drage og 606.

Vi udelukker ikke andre klasser, men disse ti klasser får en særlig høj prioritet.

Vores sportslige ambitionsniveau hænger sammen med vores ressourcer (først og fremmest på havnen). Vi stiler derfor efter et par såvel Danmarksmesterskaber som internationale mesterskaber. Desuden har vi nogle fast tilbagevendende stævner som f.eks. Easter Regatta (påskestævnet) og afvikler gerne ranglistesstævner for vores prioriterede kapsejladsklasser.

Vi råder generelt over gode følgebåde og vil ikke gå ned på grej. Du kan således forvente høj sikkerhed og kapsejladmæssig kvalitet hvis du deltager i kapsejlads i Hellerup Sejlklub.

Meget store mesterskaber kan med fordel arrangeres i samarbejde mellem Hellerup Sejlklub vores naboklubber KDY og Skovshoved Sejlklub.