Kapsejlads i Hellerup Sejlklub

a 4561 1 E89P0586 29er 2

Events 2019

Dato Stævne Klasser Notice of Race Sailing Instructions Tilmelding Deltagerliste Resultat
19. - 21. april Påskestævne Melges24, CB66, J/70 & 49er NOR SI Tilmelding Link Link
11. - 12. maj Spring Regatta Drage NOR SI Tilmelding Link Link
25. - 26. maj Øresunds Mesterskab Drage NOR SI Tilmelding Link Link
8. - 15. juni Finn Masters Finn NOR SI Tilmelding Link Link
22. - 23. juni NSL CB66 CB66 NOR SI Tilmelding Link Link
14. september ØRC Alt der kan sejle NOR SI Tilmelding Link Link
5. eller 6. oktober Rangliste OK NOR SI Tilmelding Link Link
12. - 13. oktober Skiff DM 29er, 49er, 49erFX, Nacra 17 & 18' NOR SI Tilmelding Link Link
26. december Julestævne Alt der kan sejle NOR SI Tilmelding Link Link

Se stævner på www.manage2sail.com

Seneste Kapsejladsnyheder

No result.

Kapsejlads er en kerneaktivitet i Hellerup Sejlklub. Her er kapsejlere og deres pårørende velkomne. Det fornemmer man både på havnen og i klubhuset, hvor både medlemmer, både og indretning signallerer aktivitet og ambition.

Hellerup Sejlklub ønsker at være kendt for at arrangere kapsejladser af høj sportslig værdi i et godt og afslappet miljø. Vi har landets dygtigste kapsejladsledere og - medhjælpere, et hyggeligt og sejlerfokuseret miljø på havnen og fortræffelige faciliteter i vores klubhus med store omklædningsrum m. sauna, en meget stor hal til sejltørring, reparation og fest, for ikke at nævne sejlklubbens veldrevne restaurant med landets skønneste udsigt.

De fysiske rammer på havnen sætter sine naturlige grænser for vores kapsejladser. Vi har derfor valgt at prioritere kapsejladser for jolle- og kølbådsklasser, som har en god forankring i sejlklubben og blandt vores medlemmer højt. I øjeblikket har vi særlig fokus på følgende:

Jolleklasser: 29er, 49er, OK, Finn og Contender

Kølbådsklasser: Melges 24, CB66, J/70, Drage og 606.

Vi udelukker ikke andre klasser, men disse ti klasser får en særlig høj prioritet.

Vores sportslige ambitionsniveau hænger sammen med vores ressourcer (først og fremmest på havnen). Vi stiler derfor efter et par såvel Danmarksmesterskaber som internationale mesterskaber. Desuden har vi nogle fast tilbagevendende stævner som f.eks. Easter Regatta (påskestævnet) og afvikler gerne ranglistesstævner for vores prioriterede kapsejladsklasser.

Vi råder generelt over gode følgebåde og vil ikke gå ned på grej. Du kan således forvente høj sikkerhed og kapsejladmæssig kvalitet hvis du deltager i kapsejlads i Hellerup Sejlklub.

Meget store mesterskaber kan med fordel arrangeres i samarbejde mellem Hellerup Sejlklub vores naboklubber KDY og Skovshoved Sejlklub.