Kalender

Foregående måned Foregående dag Næste dag Næste måned
efter år efter måned efter uge I dag Søg Vælg ny måned
Tag Kystbanen Til Vands og Til Lands
Fra Lørdag, 14. Juli 2018
Til Søndag, 22. Juli 2018

Til vands og lands

Har du lyst til en sommertur med sejlervennerne i år?

Det bliver en sommeruge udelukkende med LYST-SEJLADS langs Øresundskyster. Hornbæk og Skanör er de yderste mulige anduvninger. Bliver vejret trist og blæsende ”parkerer” vi bådene, og tager hjem til vejret bedres.
Du bestemmer selv, hvilke dage du har lyst til at deltage. Hver dag vil der være mulighed for offentlig transport hjem til din seng, jobbet eller måske tørretumbleren.
Tilmed dig Doodlen https://doodle.com/poll/rguikwzze5i32y23 eller skriv til mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så sender jeg linket til dig.
PRIS: 300kr i depositum. 50kr/dag til havnepenge. 0-150kr/dag til mad afhængig af, hvor meget du har lyst til at deltage i vores fælles måltider. ???kr til offentlig transport.
Det med småt: Det bliver en voyage surprise med en del ubekendte, derfor be´r jeg dig i doodlen angive, om din deltagelse er sikker. Er du ikke helt sikker, klik 2 gange og vælg (V). Vi gør alt for at få plads til dig, hvis du med kort varsel bestemmer, du vil med. Men det kan blive umuligt og er din risiko.
Vel mødt til ALLE På vegne af turudvalget Charlotte Wandel

Du skal logge ind for at bekræfte din deltagelse.
GB ATTENTION SOLUTION logo volvonellemann PricewaterhouseCoopers Logo.svg