Jolle- og kølbådstyper i HSJ

a 4561 1 29er 2  MGL0507

Sejlere i HSJ kan vælge mellem fire spor:

Optimist. Det naturlige sted at begynde. HSJ tilbyder træning for både A-, B- og C-sejlere.

Større enmandsjoller. Der skal være et tilbud til dem, der bliver for store til optimisten, men godt kan lide at sejle enmandsjolle. HSJ tilbyder træning for Zoom8 og Europajoller, og har desuden to Laserjoller, som medlemmer kan benytte.

Tomandsjolle (og evt. katamaran). Der skal naturligvis også være et tilbud til dem, der ønsker at sejle sammen med andre samt lære og udvikle teamarbejde, men stadig ønsker at sejle jolle. For dem tilbyder HSJ træning i Feva og 29’er. For talent- og elitesejlere vil der også være mulighed for at sejle Nacra 15 (i egen båd).

Kølbåd. HSJ tilbyder de juniorer, der ønsker at sejle kølbåd – både for at sejle sammen med andre og for at lære og udvikle teamarbejde – at sejle enten J-70 og J/80, der er moderne sportsbåde, eller Drage, der er en klassisk kølbåd og går for at være en skønhed på vandet.

De enkelt jolle- og bådtyper er beskrevet nærmere i menuen til venstre.

Alle vores tilbud er lavet for at understøtte, at sejlere i HSJ udvikler en passion for sejladsen og for Hellerup Sejlklub, for derved at fastholde dem som sejlere for livet. HSJ skal både være for de sejlere, som søger det sociale ved sejlsporten, og dem som udvikler sig til fremtidens elite- og OL-sejlere – og alle dem derimellem.