Bliv instruktør

Sejlerskolen mangler instruktører. Er du interesseret, så skriv meget gerne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. For at blive instruktør skal du være medlem af Hellerup Sejlklub. Du skal have “duelighedsbevis for fritidssejlere”, samt praktisk sejlerfaring for sejl. Se mere om instruktør-jobbet under “Certificering af sejlerskolen”. HS_certificering_bilag_20190424.docx

Du har mulighed for at undervise “fuld-tid” (ca 10 gange i foråret og 8 gange i efteråret), eller 1/2 tid, dvs dele undervisningen med en anden instruktør.

Undervisningen foregår først og fremmest i klubbens både, Monark 606 og J80. Om muligt kan klubbens større både også benyttes til undervisningen ligesom din egen båd.

Sejltider:

Skolesejlads sejles fra ultimo april til medio juli (forårssæson) og fra medio august til primo oktober (efterårssæson)

Skolesejlads er primært hverdagsaftener (undtagen tirsdage for 606ere) fra kl 18. Formiddags eller eftermiddags sejlads er en mulighed, såfremt instruktører ønsker det.

Reserveinstruktører

Sejlerskolen har en gruppe reserveinstruktører, som kan træde til, hvis en instruktør er forhindret i at undervise.