Sommerkursus - Instruktør på sejlerskolen

Har du lyst til at være instruktør på Seniorsejlerskolens sommerkursus? Send straks en email til sejlerskolen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Og vi kontakter dig.

At være instruktør indebærer flg.:

• at du (mindst) har 'Duelighedsbevis i Lystsejlads' (førerbevis) samt en passende sejladserfaring
  • at undervise Seniorsejlerskolens elever (20 – ca. 65år) i praktisk sejlads ca. en gang om ugen i en 606'er eller evt. din egen båd på havet, på havnen eller i klubhuset (afhængigt af vejret)
  • naturligvis ikke påvirket af alkohol
  • hyggelige stunder sammen med elever og andre instruktører
  • ansvarsfølelse (komme til tiden, skaffe stedfortræder eller melde afbud ved forfald, osv.)
  • gratis sæsonkort til Senior-606 (nøgledepositum må du dog lægge ud)
  • deltagelse i instruktørmøder og evt. uddannelse hos Dansk SejlUnion
  • som instruktør vil du få tildelt en FAST UGENTLIGT sejltid, som vi beder dig overholde eller i tilfælde, hvor det ikke er muligt, at sende en stedfortræder. Eller tilbyde eleverne en erstatningssejlads en anden dag.

Der oprettes en gruppe af 'RESERVE-INSTRUKTØRER', som kan kontaktes. Desuden kan andre instruktører kontaktes på denne hjemmeside via HS-forum, sejlerskolen>instruktører.

Sejltider:

Der vil blive planlagt øvelsessejladser

• mandag, onsdag, torsdag, fredag: kl 18:00-solnedgang (ca. 20:30-21:00, mindst 2 timer)
  • samt i mindre omfang mandag-fredag kl 9:00-11:30, 12:00-14:30 og 15:00-17:30

Eventuelt andre sejltider kan om ønskeligt aftales mellem elever, instruktører og sejlerskoleledelsen.

Øvelsessejladserne 2019 sejles i perioderne:
Torsdag 25. april – mandag 8. juli samt mandag 12. august – fredag 4. oktober,
men ikke helligdage (St. Bededag, Kr. Himmelfartsdag og 2. pinsedag) samt Skt. Hans aften kl. 18:00!

Vi indleder med et orienteringsmøde for alle elever og alle instruktører onsdag den 24. april 2017 kl 19:30 – ca. 21:00 i Hal 1 i klubhuset.

Instruktørtilmelding

Send din INSTRUKTØRtilmelding til e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af dag (ikke tirsdag aften) og tidspunkt (formiddag, eftermiddag, aften), du ønsker at undervise.

Send tilmelding senest onsdag den 29. marts 2017. 24.april er den samlede plan for forårets sejlerskole senest færdig og udsendes.