Husk at der onsdag d. 14 marts er info-aften for alle, der er sejler eller gerne vil sejle J70 i Hellerup Sejlklub. Hvad enten du er til hyggesejlads på sundet, aftenmatch i klubben eller gerne vil sejle liga- eller fleetrace stævner så kom og høre mere om mulighederne for at sejle J70 i den kommende sæson.

Se mere på facebook: https://www.facebook.com/events/365219357278171/

28056071 10155005624371036 8988571736007542826 n

IMG 0523

Tirsdag d. 27/2-2018 blev det første møde i det nyetablerede Masterudvalg afholdt i Hellerup Sejlkub. Formålet med udvalgets arbejde er at styrke sejlklubbens tilbud til den meget store gruppe af aktive voksne kapsejlere i HS, således at Hellerup Sejlklub vil fortsætte med at være det naturlige samlingspunkt for nye og erfarne kapsejlere i regionen.

Een af de første opgaver bliver at finde et permanent navn til udvalget, så indtil videre må vi leve med arbejdstitlen "Masterudvalget"

Udvalget består indtil videre af følgende medlemmer (på billedet fra venstre):

Søren Andreasen (Contender)
Stina Vejlskov (J70)
Per Baatrup (CB66)
Flemming Høstgaard (OK-Jolle)
Jens Bech Stausbøll (606)
Simon Mørup-Petersen (Bestyrelsens sponsor)

Allerede på første møde blev der vendt en masse gode ideer - alle med udgangspunkt i den workshop der blev afholdt om temaet i januar 2018.

Det bliver spændende at følge udvalgets arbejde, og sidder du med gode ideer eller et ønske om at bidrage til arbejdet, kan du kontakte udvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

IMG 1050

Lad drømmene flyde, og få et afbræk fra vinterens mørke aftener. Hellerup Sejlklub inviterer til klubaften og foredrag med Christian Liebergreen, der har sejlet jorden rundt alene på 260 dage i en Sagita 35.

16. marts 2018 kl. 19-21. Middag fra kl 18. Sted: Hal 1

Hellerup Sejlklub er rigtigt glade for at kunne invitere alle medlemmer samt familie (omfatter partner, børn og forældre) til en herlig klubaften med spændende indlæg fra Christian Liebergreen, der blev kendt i hele sejler-danmark da han i 2012-2013 sejlede alene jorden rundt i sin Sagita 35.

Jorden rundt alene på 260 dage

I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen af sted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden der har gennemført dette.

Christian fortæller hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn. Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevare forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger som er éns ude på havene.

Om Christian Liebergreen:

Christian er en eventyrer der ikke ser nogle hindringer, hvad enten om det er i naturen, eller få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet skal man nok finde en løsning.

Christian er uddannet navigatør, har rejst tværs over Canada alene som 17 årig, cyklet New Zealand rundt, tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen og sejlet jorden rundt alene non-stop.


Selve foredraget starter kl 19.00, men vi spiser sammen fra kl 18.00. Hovmesteren vil i dagens anledning servere en fantastisk pulled pork, som skal bestilles senest d. 12. marts gennem nedenstående tilmeldingsformular. Betaling for mad kan ikke refunderes. Drikkevarer kan købes på dagen.

Efter foredraget vil baren forblive åben, så der vil være mulighed for at fortsætte aftenen med hyggeligt samvær med dine klubkammerater.

Tilmeldingen til foredraget er ikke bindende, men da vi har en begrænsning ift. hvor mange mennesker vi kan være i lokalet, er det nødvendigt for os på forhånd at have en ganske præcis ide om hvor mange der deltager, ligesom hovmesteren skal kunne sikre at der er mad til alle, der ønsker det. Hvis du bliver forhindret i at deltage efter tilmelding, så skriv til os hurtigst muligt, så et andet medlem kan få del i fornøjelsen.

Vi lukker for tilmeldingen, når vi har nået loftet for hvor mange vi må være i Hal 1 eller senest 12. marts, så skynd jer at få familien tilmeldt til dette arrangement.


Arrangementet er forbeholdt medlemmer, så husk gyldigt medlemskort og billetter på dagen!


Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller rettelser til din tilmelding, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Marts 2018
16

Fredag
kl. 18:00 - 21.00

Tilmelding nødvendig!
TILMELD

Nyhedsbrevet for januar måned er sendt ud til alle medlemmer, der abonnerer på at modtage nyheder fra Hellerup Sejlklub. Kig efter nyhedsbrevet i din mailboks, det indeholder spændende nyt fra vores dejlige sejlklub om alt fra juniorer til masters workshop. Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet, har det måske lagt sig i dit spamfilter.

Ellers finder du Nyhedsbrevene her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder-nyhedsbreve

Skærmbillede 2018 01 30 kl. 21.19.20


cbnm

Foto: Per Heegaard

Kære Medlemmer

Hellerup Sejlklub består af næsten 1000 medlemmer, der repræsenterer en række forskellige behov og ønsker til Hellerup Sejlklubs videre udvikling. En meget stor del af vores medlemmers behov og ønsker er understøttet af klubbens eksisterende strukturer og udvalg, mens andre ikke er dækket i tilstrækkeligt omfang. 

Bestyrelsen har en stålfast ambition om at gøre vores elskede sejlklub til den foretrukne sejlklub for alle med hang til vandsport, og det kræver at vi har en grundlæggende forståelse af de behov og ønsker de forskellige medlemsgrupper har.

I første omgang ønsker vi at øge fokus på den gruppe af voksne medlemmer, der enten drømmer om at komme til det, eller allerede deltager aktivt i kapsejladser i ind- og udland og som år efter år på fornemste vis repræsenterer Hellerup Sejlklub hvad end det sker i egen båd eller i een af klubbens både. 

Derfor - hvis du ser dig selv som aktiv eller kommende kapsejler, så mød op til workshop i Hellerup Sejlklub onsdag d. 17. Januar kl 20.15 - 22.00 i undervisningslokalet ved restauranten, og giv dit bud på hvilke tilbud Hellerup Sejlklub skal have til netop denne gruppe af sejlere i fremtiden.

Temaer, der vil blive berørt på dagen:

  • Hvilke synergier findes der på tværs af klasser, og hvordan udnytter vi dem bedre?
  • Hvilke behov har kapsejlerne ift Sportslig Udvikling?
  • Behov ift Uddannelse
  • Behov ift Faciliteter
  • Hvad er Klubliv for kapsejlerne?
  • Hvordan skal et “Masterudvalg” bestykkes?

Hvis du har input, som du mener er relevant for bestyrelsen som forberedelse til denne workshop, så skriv gerne en kommentar i tråden på dette event, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ligeledes må I meget gerne indikere på vores facebook side, hvis I påtænker at deltage.

Vel mødt
Simon og Rasmus p.v.a Bestyrelsen i Hellerup Sejlklub

Januar 2018
17

Onsdag
kl. 20:15

 
TILMELD

 

Nyhedsbrevet for december måned er sendt ud til alle medlemmer, der abonnerer på at modtage nyheder fra Hellerup Sejlklub. Kig efter nyhedsbrevet i din mailboks, det indeholder spændende nyt fra vores dejlige sejlklub om alt fra juniorer til kapsejladser i 2018. Hvis du ikke kan finde nyhedsbrevet, har det måske lagt sig i dit spamfilter.

Ellers finder du Nyhedsbrevene her: https://hellerupsejlklub.dk/index.php/da/nyheder-nyhedsbreve

Skærmbillede 2018 01 02 kl. 14.59.22

Kapsejladskurset starter torsdag den 8/3 kl. 19.00 (2 timer). Kurset henvender sig til uerfarne kapsejlere, men udelukker ikke mere erfarne. På sejladsdelen i april kræves det, at man har noget sejladserfaring, så man kan reagere på ordrer fra føreren af båden. 2.års elever fra Sejlerskolen forventes at kunne leve op til dette.

volvonellemann

Hellerup Sejlklub er meget glade for at byde Volvo Nellemann velkommen som erhvervspartner.

Volvo har gennem mange år været en fasttømret del af det internationale sejlsportsmiljø gennem deres sponsorat af Volvo Ocean Race, og med samarbejdet med Volvo Nellemann er vi stolte over at kunne være med til at udvikle associationen mellem Volvo og Sejlsport på lokalt plan.

Volvo Nellemann er den største forhandler af Volvo biler i København med flotte showrooms på Østerbro og i Roskilde, med både nye lækre Volvo modeller og samtidig også et bredt udvalg af brugte biler.

Med aftalen med Volvo Nellemann kan Hellerup Sejlklub fortsætte udviklingen af vores satsning på junior, ungdom og talent med ufortrøden kraft og vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet med Volvo Nellemann.

Som sejler i Hellerup Sejlklub eller bruger af Hellerup Havn vil du desuden få glæden af at kunne opleve nogle af Volvo’s flotte og sikre biler i forbindelse med flere af klubbens store stævner i løbet året.

Er du allerede Volvo ejer, giver Volvo Nellemann 10% rabat på service i hele 2018 mod fremvisning af gyldigt HS medlemskort!

Følg Volvo Nellemann på facebook: https://www.facebook.com/volvonellemann/

#volvonellemann 

http://volvo.nellemann.dk/

080vm0917 RicardoPinto

Hellerup Sejlklub vil meget gerne invitere dig til en hyggelig nytårsreception på fredag d. 5. januar 2018 kl 17:30 i Restauranten i Hellerup Sejlklub, hvor du vil få mulighed for at ønske dine klubkammarater godt nytår.

Udover at møde dine dejlige klubkamarater, kan ved samme lejlighed være med til at fejre to af klubbens helte, som får overrakt endnu en flot pris!

Jena og Katjas VM-guld hædres med Årets Sejlsportspræstation 2017

Det er en kæmpe glæde, at vi for andet år i træk kan hylde klubbens 49erFX-sejlere Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen med prisen for Årets Sejlsportspræstation.

I 2016 vandt de EM-guld og OL-bronze. I 2017 slog de til igen - med VM-guld. En utrolig triumf, som de sejlede hjem trods blot få ugers forberedelser, og hvor de tilmed vandt 7 ud af 15 VM-sejladser. Det var samtidig dansk sejlsports første VM-guld nogensinde i en 49er-klasse.

Fra Hellerup Sejlklubs side kan vi selvfølgelig kun tilslutte os vurderingen af Jena og Katjas præstation som årets bedste i dansk sejlsport.

Derfor håber vi også, at rigtigt mange har tid og lyst til at møde op i Hellerup Sejlklub på fredag fra kl. 17.30 og først ønske hinanden Godt Nytår med et glas bobler og dernæst overvære prisoverrækkelsen kl. 18.00 og være med til at give Jena og Katja den kæmpe hyldest, som de fortjener.

Hovmesteren synes at Årets Sejlsportspræstation 2017 er en stjernepræstation, og i dagens anledning er der stjerneskud som dagensret.

Af hensyn til planlægningen, vil vi bede jer om at tilmelde jer ved at klikke på tilmeldingsknappen her

.

Marie Dela Johnsen
Formand, Hellerup Sejlklub 

 

HS afholder i denne vinter kursus i kapsejladsregler. Kurset afholdes efter Dansk Sejlunions retningslinjer og deltagelse giver adgang til de DS-kurser, der forudsætter regelkursus.

Kurset er rettet mod både nye og erfarne kapsejlere og omfatter:

  • Regelbogens opbygning og brug
  • Regler i båd-til-båd-situationer
  • Regler, der styrer afviklingen af kapsejladser
  • Protestbehandling

 Kurset afholdes over torsdagene 25. januar og 1. februar (kl. 19-21.30) samt lørdag d. 3. februar (kl. 9-15). Stedet er undervisningslokalet på 1. sal i klubhuset.

Underviser er Bjørn Anker-Møller, som er medlem af Appel- og Regeludvalget under DS.

Deltagergebyr er 150,-, dog er deltagelse gratis for juniormedlemmer af HS. Kurset er også åbent for medlemmer af andre sejlklubber under DS.

Der kræves tilmelding, uanset om man skal betale deltagergebyr eller ikke. Det sker via dette link: Nemtilmeld

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.