Bliv bedre bådfører

Kom på vandet en masse gange hen over sommeren, bliv bedre til de finere nuancer af sejlsportens håndværk og få nye venner i sejlklubben.

Det er formålet med kurset 'Bliv en bedre bådfører'. Alle medlemmer af HS med duelighedsbevis kan deltage – men typisk de, der har fået duelighedsbevis de seneste tre-fire år, og f.eks. også medlemmer, der har holdt pause i længere tid.

Det kan nemlig kræve en del initiativ og netværk at komme ud at sejle, når man først har forladt sejlerskolernes trygge rammer. Desuden er det med et nyslået duelighedsbevis som lige at have fået kørekort: Nu skal man først for alvor lære at færdes i trafikken.

Kurset omfatter håndtering af båden, trim, vejr, kommandoer og kommunikation og havnemanøvrer i alt slags vejr.

Hvem

Alle medlemmer af Hellerup Sejlklub, der har duelighedsbevis, er fyldt 18 år og har sæsonkort til en af klubbens både.

Hvor

Hellerup Sejlklub og Hellerup Havn, langt overvejende til søs, i klubbens både.

Omfang

16 moduler fordelt mellem forår og august måned.

Der vil blive opkrævet et mindre beløb for kurset (nogle hundrede kroner)

Kursusindhold

• Overvejelser før man tager ud – vejr – besætning
  • Check af båd – sejlsætning