HS Ungdomsfond

johan

Støt HELLERUP SEJLKLUBS UNGDOMSFOND ved at donere her.

Tak for støtten til vores ungdomssejlere!

Nyt Medlem

BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer, læs mere om indmeldelse her.

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

HS Støttefond

penge

Hellerup Sejlklubs støttefond mangler medlemmer.

Støt unge sejlere til indkøb af grej eller båd, det koster 50 kr. om året.

Læs mere her.

For Hellerup Sejlklub har Jena og Katja hele tiden været det naturlige valg til modtageren af denne flotte pris fra Dansk Sejlunion.

Det sker naturligvis som en konsekvens af pigernes flotte bronzemedalje ved sommerens OL i Rio, EM guld og deres fighter gen.

Prisen blev uddelt ved en hyggelig og stemningsfuldt reception i klubben tirsdag eftermiddag, hvor 80-100 gæster var mødt op for at fejre Jena og Katja.

Med deres evige styrke, sammenhold, smil på læben og profesionelle tilgang til sejlsporten er de to sammen et mønster forbillede for dansk sejlsport, og det er vi stolte af i Hellerup Sejlklub.

Endnu et stort tillykke, og tillykke med beslutningen om at gå efter guldet i Tokyo i 2020.

IMG 2057

Tak til alle, som i søndags var med til at mindes Paul Elvstrøm i Hellerup Sejlklub. På smukkeste vis fik vi mulighed for at mindes Århundredets Sportsmand i dansk idræt med flotte taler, stemningsfuldt musik, mad og drikke, gode snakke og ikke mindst en salut og joller som sejlede ud af Hellerup Havn og ud på vandet, hvor Paul Elvstrøms hjerte var og er.

Stor tak til Dansk Sejlunion, der har var med til at sætte rammerne for et flot arrangement og en STOR tak til alle jer der hjalp til.

Paul Elvstrøm var medlem af Hellerup Sejlklub siden han var 12 år gammel, og blev udnævnt til æresmedlem i 1983. Ved mindehøjtideligheden leverede Pia Elvstrøm og Trine Myrälf på vegne af familien Elvstrøm æresbeviset tilbage til Hellerup Sejlklub.

Hellerup Sejlklub har gennem årene kunnet prale af mange dygtige sejlere, men én rager højt op over alle andre, nemlig Paul Elvstrøm. Med fire OL-guldmedaljer, deltagelse i otte Olympiske lege, tretten vundne verdensmesterskaber, syv vundne europamesterskaber og et utal af vundne internationale kapsejladser er Paul Elvstrøm en af de mest vindende sejlere i verden, og det har været en helt unik idrætskarriere, både i dansk og globalt perspektiv.

Kommende generationer skal også opleve og nyde passionen ved sejlsport. I anledning af mindehøjtideligheden for Paul Elvstrøm er der derfor oprettet en ny fond: Hellerup Sejlklubs Ungdomsfond. Store som små bidrag er meget ønskede og velkomne.

Støt HELLERUP SEJLKLUBS UNGDOMSFOND ved at donere her.

IMG 4588

En enig kommunalbestyrelse besluttede i aftes at hædre sejlsportsmanden Paul Elvstrøm ved at navngive pladsen foran Hellerup Sejlklub, så den fremover kommer til at hedde ’Paul Elvstrøms Plads’ – samt at ændre Hellerup Sejlklubs adresse, så den fremover vil være Paul Elvstrøms Plads 1.

Paul Elvstrøm blev i 1996 kåret som det 20. århundredes største sportsmand i Danmark og anerkendes for at være den største sejler i den olympiske historie. Paul Elvstrøm deltog i otte olympiske lege fra 1948 til 1988 og vandt fire guldmedaljer i træk og vandt VM 13 gange.

paul elvstrøm 6439 copy

Paul Bert Elvstrøm døde onsdag d. 7. december 2016 i en alder af 88 år. Han sov stille ind, omgivet af sin familie i hjemmet i Hellerup.

Paul Elvstrøm var medlem af Hellerup Sejlklub siden han var 12 år gammel, og senere æresmedlem. Hellerup Sejlklub har gennem årene kunnet prale af mange dygtige sejlere, men én rager højt op over alle andre, nemlig Paul Elvstrøm. Med fire OL-guldmedaljer, deltagelse i otte Olympiske lege, tretten vundne verdensmesterskaber, syv vundne europamesterskaber og et utal af vundne internationale kapsejladser er Paul Elvstrøm en af de mest vindende sejlere i verden, og det har været en helt unik idrætskarriere, både i dansk og globalt perspektiv.

 

Formanden med Jena og Katja DS indsamling HS

Nordea Charlottenlund, med filialdirektør Jimmi Johannesen i spidsen, var i dag d. 28. november 2016 vært for en lille festligholdelse af vores to OL bronzevindere.

Først overrakte formand Jesper Kamp Nielsen de 10.500,- som godt 20 medlemmer og venner havde valgt at støtte pigerne med.

Så overrakte Per Heegaard de præmier der er fra Hellerup Sejlklub og som skulle have været uddelt ved afriggerfesten, hvor Jena og Katja desværre ikke kunne deltage.

Afslutningsvis kunne Jimmi Johannesen sammen med Bo Bay fra SIG, afsløre at Jena og Katja har vundet Nordeas Udendørs pris 2016.

Det er værd at bemærke at Jena og Katja også vandt Nordeas Udendørs pris i 2014, og det er faktisk første gang samme person/team vinder udendørs prisen to gange!!!

Lige mens vi var ved at fejre det hele og tage billeder kom Hans Toft og gav en krammer og endnu mere ros til pigerne!

 Nordea Udendørspris 2016HT Nordea og Udendørspris 2016

 

johan

Til minde om Paul Elvstrøm er der oprettet en ny fond: Hellerup Sejlklubs Ungdomsfond. Fondens formål er at fremme sportslige udviklingsmiljøer for ungdom i Hellerup Sejlklub, så der skabes bedst mulige rammer for, at unge aktive sejlere kan udvikle deres interesse for sejlsport.

Tiltrækning, udvikling og fastholdelse af unge sejlere kræver gode faciliteter, udstyr og trænere. Det kræver økonomi at give de retter rammer. Derfor – støt HELLERUP SEJLKLUBS UNGDOMSFOND ved at donere her.

Tak for støtten til vores ungdomssejlere!

NB Husk at tilskud der gives på denne måde er fradragsberettigede for giveren op til 15.000 kr. Se SKAT.dk.

Hellerup Sejlklub har igennem 2016 arbejdet med "Havnebestyrelsen for Gentofte Havne" om en aftale, hvorved Hellerup Sejlklub får ret til at administrerede en del af jollepladser i Hellerup Lystbådehavn.

Formålet er dels at sikre, at de jollepladser klubben skal bruge (evt. ved videre udlejning til OS Øst) er tilgængelige, dels at sikre at de HS jollesejlere, der er mest aktive, får let adgang til rampen ved slæbestedet.

Her i 2016 har vi nået til enighed om første etape (Markeret med rød på billedet), og vi håber at anden etape (markeret med orange) kan blive gennemført i 2017.

Til at styre udlejning af pladser har bestyrelsen for Hellerup Sejlklub beslutte at nedsætte et udvalg ”Fordelingsudvalg for jollepladsen” som både vil omfatte nogen fra bestyrelsen og nogen jollesejlere.

Prisen for brugerne forventes at være uændret i forhold til tidligere og retningslinjer for brug vil snarest blive offentliggjort.

Landpladser 2016 (rød) og 2017 (orange)

På billedet er vist, hvad der ca. dækkes af første etape (markeret med rød) og hvad vi forventer kommer med i anden etape (markeret med orange)

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubrestauranten er desværre lukket indtil vi har fundet en ny hovmester.

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb