Nyt Medlem

BlivMedlem

Hellerup Sejlklub optager gerne nye medlemmer, læs mere om indmeldelse her.

Restaurant

terrasse

Da vores hovmester Mads har valgt at stoppe pr. 30. september 2016, søges en ny! Interesserede bedes kontakte formanden for at høre nærmere senest 6. september 2016.

Nyhedsbrev

Vi udsender nyhedsbrev med seneste nyt. Opret en brugerprofil med dette link for at tilmelde dig.

Fundraising

JenaKatjaII

Jena og Katja vandt bronze ved OL i Rio! Send dem en økonomisk håndsrækning HER

thumb IMG 7848

Bodil, Grethe og Saltholm (903) - det var ikke den store HS flåde på togt - men det gjorde ikke fornøjelsen mindre for dem der trods varsler om mulig torden, regnskyl og en vindstille søndag begav sig ud på tur.

 Med indkøb og bagage stuvet af vejen, sejlede vi for fulde sejl og spiler mod første stop Vedbæk og efter frokost på Bodil og en lille dukkert fra den veludbyggede badestrand gik turen med en god halvvind mod Norreborg. Bodil havde fået gennakkeren op og Grethe skiftet forsejl ud med genua, så vi strøg på ingen tid om på den anden side af Hven.

 Den lille hyggelige havn var velbesøgt og der skulle rokeres lidt, men så blev det også tid til den obligatoriske gintonic og med en god traditionel rollefordeling kom mørbraden på grillen og grøntsager og salater og dessert blev tilberedt efter alle kunstens regler. Dejlig mad i fantastisk selskab efter en skøn sejltur, så er der bare ikke noget bedre.

 Næste morgen startede for nogle med havbad, og rustet med en gedigen morgenmad, begav vi os ud i solen og på stierne øen rundt forbi lamaer og fyrtårn og Bäkviken og den gode bager og misundelsesværdigt frodige haver og frugttræer. 

 Til søndagen havde kortet på fcoo.dk inden afgang ikke været særlig lovende. Til trods for det, startede vi med en gedigen vind, i 903 blev der skiftet til det vandtætte tøj, og bidevindkursen lignede for en tid den direkte vej hjem. Vinden viste sig nu at være lidt drilsk og sammen med en nordgående strøm, blev det til en del kryds mod Hellerup. 

Heldigvis skinnede solen og med økologiske durumhvedekanelbullar fra bageren på Hven i madpakken nåede alle glade og tilfredse og med en masse god sejlads i havn. 

 Turudvalget siger tak til de friske sejlere.

... og minder om Trekronertur søndag 11.september - alle er velkomne!!!

14088871 10154528947753701 523414655 n

At komme til OL er noget alle burde opleve ... og visse dage føltes det også som om hele verdens befolkning var i Rio de Janeiro!
For mig var det første gang jeg deltog i et OL, og første gang jeg skulle til Rio, og så jeg var slet ikke forberedt på, hvad der skulle ske - det med sproget taler vi slet ikke om og brasilianerne taler generelt ikke fremmedsprog.

Fokus var naturligvis på sejlsport og det var ikke bare et stærkt hold der var sendt i byen, de rammer som Dansk Sejlunion havde sat op var helt utrolige!!!

På første parket lige ved havnen, på første sal i en lokal sejlklub, langt væk fra andre (lande, mennesker, trafik og andet der kunne genere) i store lyse lokaler, med storskærm, kaffemaskine, og nedenunder grill og beachvolley - fuldstændigt utroligt!

Vi er nu i gang med første uge af efterårssæsonen og vi har glædet os til at se jer på havnen igen!

I løbet af sommeren har der været en del udskiftning i juniorledelsen. Marie Louise Svendsen er i sidste øjeblik, blevet hevet ind som ny junior konsulent og er i fuld gang med, at få styr på hold- og trænerfordelingen. Marie Louise har tidligere været træner i klubben, men har det sidste års tid være underviser for sejlerne på Oure efterskole. Hun vil primært have den koordinerende rolle på land og prøve at besvare alle jeres spørgsmål. Men hun kan nok ikke holde sig helt væk fra vandet, så i vil ind imellem også møde hende som træner på vandet.

Grundet den store udskiftning har der desværre været lidt varierende information. Derfor vil vi gerne hjælpe med at danne et overblik ved hjælp af skemaet længere nede.

Vi vil bede ALLE, der ønsker at sejle på et jollehold i efteråret om, at melde sig på det pågældende hold via Winkas. I kan få adgang til Winkas via klubbens hjemmeside.

Som forældre I Hellerup Sejlklubs Juniorafdeling, er det af sikkerhedsmæssige årsager nødvendigt, at I hjælper os med brovagtopgaven. Brovagt er én person, der er på land i nærheden af slæbestedet under hele træningen på vandet. Denne person vil tage imod sejlere, der kommer tidligere ind end resten af holdet. Brovagten vil sørge for, at de føler sig trygge på land og evt. får tørt og varmt tøj på. I melder jer til én vagt i løbet af efterårssæsonen – se sedlen der hænger på vinduet til juniorkontoret (eller spørg Marie Louise).

Har I yderligere spørgsmål, skal I ikke tøve med at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mvh.
Juniorafdelingen og trænerne

 

Gå ikke glip af turudvalgets weekendtur den 20 - 21 august 2016. 

Tilmeld dig allerede nu via kalenderen her på hjemmesiden eller ved opslaget i HS.

Alt er muligt på denne tur hvor kun vinden bestemmer retningen. Mød op med godt humør og lyst til en weekend med masser af sejlads og hygge med vennerne fra sejlklubben.

Turen koster ca. 200 kr da der er fællesindkøb af mad. Se praktisk info i kalenderen og på opslaget i klubben.

OBS mødetid er præcis kl. 0900.

Vel mødt - turudvalget.
Annette Kappel - Ann Filippa - Charlotte Wandel - Vibeke Ulke.

rosenhaven

Kulturministeriet har besluttet at annullere Kulturstyrelsens fredning af Hellerup Strandpark. Afgørelsen er begrundet i væsentlige sagsbehandlingsfejl begået af Kulturstyrelsen.

Fredningen ville have omfattet Staudehaven, Rosenhaven og dele af landområderne omkring Hellerup Havn.

Hellerup Sejlklub har været meget aktiv i protesten mod denne fredningssag, og har været støttet af både Gentofte kommune og samtlige sportsklubber omkring Hellerup Havn. Sagen har været undervejs siden efteråret 2015.

Hellerup Sejlklub vil gerne takke vores gamle formand Thorkild Pedersen for hans store arbejde med denne sag.

For dem der gerne vil læse afgørelsen, kan den ses her.

Der blev fra den 27-30 juni afviklet sommersejlads i klubben. Der deltog 18 friske sejlere som blev udfordret med diverse aktiviteter, så som: J70 sejlads, Kompas øvelser og Orienteringssejlads - derudover var der leg med aktivitetstraileren som bød på Stand-up padling, Surf og Sit-Ontop kajakker.

Stor tak til Marcus, Sebastian, Johan og Jannie for at medvirke til at lejren blev rigtig god

Yngling VM sejles på Wolfgangsee i Østrig mellem den 15. og 22. juli 2016.

Fra Hellerup Sejlklub deltager ”Racing Team Cocktail” med Anders Nørrelykke, Niels Ipsen og Nicolai Wiese – samt Christian Mathias Faber der gaster på Jørgen Krogh's båd (DEN 215) fra Yachtklubben Furesøen sammen med Frederik Løppenthin fra Taarbæk Sejlklub.

Nicolas Brandt Hansen har valgt at trække sig fra posten som juniorleder. Dette begrundes med nylig familie forøgelse, flytning til Humlebæk og et arbejde som ikke er forenelig med juniorledervirket og de opgaver der følger med.

Nicolas udtaler: Det har været spændende at være en del af maskinrummet i HSJ og jeg vil gerne takke juniorudvalget, trænerne og Jannie for et godt samarbejde.

Nicolas fortsætter med at være medlem af bestyrelsen (uden portefølje), med at sejle J/70'er og vil naturligvis fortsat deltage i de mange gode arrangementer og aktiviteter klubben byder på.

I første omgang overtager formand Jesper Kamp Nielsen rollen som juniorleder.

Ungdomsvenlig sejlklub

"Ungdomsvenlig sejlklub" er et certificeret koncept Dansk Sejlunion har udviklet som et redskab for klubberne til at sikre deres ungdomsafdelinger gode arbejdsbetingelser. Se hvilke krav der stilles, og hvad HS har gjort for at opnå certificeringen.

Klubrestauranten

Klubbens hovmester byder velkommen i klubrestauranten, der er åben for medlemmer samt deres gæster, gæstesejlere og andre sportsfolk.

Frokost serveres alle dage mellem 12 og 15. I vnterhalvåret er der kun aftenåbent på onsdage mellem 17:30 og 20.30. Åbningstider sommer er mandag-søndag 11-22.

Nyd udsigten og f.eks. en af de 4 slags kølige fadøl fra Gourmet Bryggeriet...

Den første mandag i hver måned er der folkekøkken fra kl. 17:30 - ring og hør nærmere og bestil gerne bord!

Kontakt klubrestauranten på tlf. 3962 8803, eller se www.restauranten.org

Hellerup Havn

 

55° 43,9’ N - 12° 35’ E

Besejling
Største længde 14 m
Største dybgang 2,2 m

Havnens hjemmeside

Havnelods

Olympisk Sejlsport Øst

Elitetræningscenter i samarbejde mellem Skovshoved Sejlklub, Kongelig Dansk Yachtklub og Hellerup Sejlklub

Olympisk Sejlsport Øst hjemmeside

 

Om hjemmesiden


Har du nyt indhold til hjemmesiden så skriv til redaktionen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Webcam


Se webcam fra havnen her.

Vejrstation


Se det aktuelle vejr i Hellerup Havn med vores vejrstation her.

 

Forum


Du er velkommen til at skrive indlæg på sejlklubbens forum. Opret dig som bruger på hjemmesiden og deltag i debatten her.

Boatflex   vaffelbageren   harboe   gb